Veština javnog nastupa - Uspeh bez treme

4.8/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Kurs Veština javnog nastupa – Uspeh bez treme je vodič za one koji žele da usavrše svoju komunikaciju i javni nastup, pripremu i držanje govora.

Nezavisno od toga kojim se poslom bavite, kvalitetna komunikacija i samouveren nastup, preduslov su za poslovne uspehe. To se uči.

Kurs Veština javnog nastupa – Uspeh bez treme pomoćiće vam da steknete veštine koje su vam potrebne za to, ili unapredite veštine koje već imate.

Prosečna plata profesionalca

Posao besednika ne postoji, ali se zato može zaraditi pisanjem govora za druge čija cena zavisi od teme, broja reči i važnosti događaja za koji se priprema. Voditelji ili PR menadžeri po javnom nastupu na događaju mogu zaraditi oko 80 do 100 evra po satu.

Šta je potrebno?

  • želja za javnim nastupanjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Veština javnog nastupa - Uspeh bez treme je Suzana Marjanović, diplomirani pravnik sa višegodišnjim iskustvom u pravosuđu, prosveti i nevladinom sektoru. Dobitnik je dve nagrade na republičkim takmičenjima iz retorike. Stekla veliko iskustvo u oblasti PR-a kroz brojne medijske nastupe.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Veština javnog nastupa možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.8

ocena kursa
Kristina Andrejic

Nemam vise (toliku) tremu:) Dobar kurs i lep stil pisanja delom zasnovan na teoriji, delom na praksi i licnom iskustvu. Hvala.

M
Maja Stošić

Dobra tema, obradjen nastanak i razvoj retorike i besede, dati saveti i trikovi za pisanje i sam nastup pred publikom. Volela bih samo da na kraju kursa postoje dve ili tri besede napisane postujuci sva pravila kako bismo videli kako to treba da izgleda i zvuci.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 5,999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas