Kako započeti blog?

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na našem kursu naći ćete na jednom mestu sve savete i uputstva koji su vam potrebni da počnete da se bavite blogovanjem. Naučićete kako da osmislite tematiku svog bloga, kako da se opredelite za vrstu bloga, da odredite dinaminku objavljivanja i slično. Takođe, dobićete savete na koji način da promovišete svoj blog i koristite društvane mreže. 

U digitalnoj eri blogovi su forma koja vam pruža gotovo neograničeni broj mogućnosti, a na našem kursu dobićete savete i predloge kako da te mogućnosti iskoristite na osnovu višegodišnjeg iskustva.

Ukoliko volite da formulišete svoje stavove na autentičan i originalan način, na pravom ste mestu!

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Marko Miranović, urednik ivoditelj emisije ''Rečeno i prećutano'' na Radio Beogradu 2. Marko je diplomirao politikološki smer na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a nakon toga je završio master iz oblasti političke teorije, sociologije i parlamentarizma

Više godina je bio urednik i voditelj popularne emisje ''Sazvežđe 202'' na Radio Beogradu 202. Pored toga, Marko je urednik i osnivač festivala epske fantastike u Beogradu, kao i ciklusa tribina pod nazivom ''Mladi i demokratija'' koje se svakog meseca održavaju u prostorijama Doma omladine Begorada, a pre godinu dana je pokrenuo i svoj YouTube kanal Impact.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa za blogovanje dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Slobodan Mirić

Kako započeti Blog je odličan kurs, u momentu pohađanja ovog kursa ja sam već imao svoj blog, ali sam sklon konstantnom napredovanju, tako da sam i na ovom kursu naučio neke nove stvari....Kao što i kaže izreka Repetio est mater studiorum, to je važno, konstantno učiti i ići napred, jer ako stagniramo mi u stvari nazadujemo dok stvari same po sebi idu napred :)

Natasa Nikic

Sjajan kurs! Sve bitno za pokretanje bloga na jednom mestu. Puno primera i objasnjenja. Preporuka i za pocetnike i za one koji vec imaju pokrenut blog.

Sanja Dosković

Sjajno je sve objasnjeno

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas