Italijanski jezik - nivo A1.1

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Progovorite jezikom nekih od najvećih umetnika sveta! Od Dantea do Felinija, Italijani su zauzimali važnu ulogu u celokupnoj ljudskoj istoriji. Na kursu Italijanski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama italijanskog jezika. Učeći reči i izraze koji u italijanskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik. Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Uz naše prateće igrice i izazove, sa lakoćom ćete ovladati vokabularom i vežbati slušanje i pisanje. 

Savladajte početni nivo italijanskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Italijanski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Italijanski jezik je jedan od svetskih jezika, melodičan, jezik muzike. Samim tim, znanje italijanskog jezika je neprocenjivo! Poznavanje jezika je velika prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Najčešće fraze u italijanskom jeziku
 • Zamenice u italijanskom jeziku
 • Osnovne glagole u italijanskom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u italijanskom jeziku
 • Kako da objasnite sagovorniku ono što želite?
 • Predlozi u italijanskom jeziku
 • Kako da zatražite informacije koje su vam potrebne?
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa 
 • Sertifikat na srpskom jeziku 
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Tada dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Marina Jovanovic

Prezadovoljna sam, stvarno. Za ovu cenu ovaj kvalitet nisam ocekivala. Audio snimci su odlicni, provere znanja, izazovi, vezbanje gramatike, vokabulara, slusanja, sve sve. Mislila sam da cu razvlaciti kurs mesecima jer inace mi tesko pada ucenje jezika, ali ovo je bilo uzivanje. Preporuka.

E
Emil Halas

Utisak o kursu je dobar.Dodatno sam naucio nesto novo, i uz to dobio potvrdu o naucenom.

Jovana Milošević

Prezadovoljna sam!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas