Astrologija i tumačenje natalne karte I

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Astrologija je veština tumačenja horoskopa od davnina. Na Astrologiju nisu ostali imuni ni najupšeniji ljudi iz poslovnog sveta koji imaju svoje privatne astrologe. Kreni koracima tumačenja astrologije i natalnih karti uz svesrdnu pomoć mentorke Maje Pešić i neka tvoji klijenti budu SVI. 

Kurs Astrologija I sadrži fundamentalna znanja ove oblasti, a zadaci i kvizovi su osmišljeni tako da naučite da primenjujete svoja znanja i samostalno tumačite natalnu kartu! Kvalitetno ćete savladati osnove i steći znanja koja ćete moći da unapređujete.

Šta je potrebno?

  • Želja za učenjem

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Mentor kursa Astrologija je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog https://purpurnimesec.wordpress.com/

Maja je autor i naprednog kursa Astrologija i tumačenje natalne karte II.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Astrologija možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga, sledeći tempo koji vama odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim. On je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete da biste uspešno usvojili nova znanja i veštine. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ako to želite, mogli da učite u grupi. Možete da potražite pomoć od drugih polaznika ili im ponudite pomoć.

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas