Srpski jezik - Milica P.

Diplomirani master filolog srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom

O predmetu

Sintagma "srpski jezik i književnost" budi asocijaciju na istoimeni školski predmet, koji se sastoji od četiri velike oblasti: gramatika, kultura usmenog izražavanja, kultura pismenog izražavanja (pravopis) i književnost. Stoga su ovi časovi namenjeni učenicima osnovne i srednjih škola. Svaka od navedene 4 oblasti, ali i njihove brojne podoblasti, mogu se izučavati kao posebna celina, što znači da nema ograničenja u broju časova za koje se možete prijaviti.

Ovi časovi namenjeni su i budućim studentima srpskog jezika i književnosti. Na jednostavan i zanimljiv način obnovićemo gradivo potrebno za polaganje prijemnog ispita i popuniti rupe u znanju. 

Studenti medicine, ekonomije, prava, matematike, i drugi budući akademski građani, koji žele da unaprede svoje znanje srpskog standardnog jezika, mogu u svom rasporedu pronaći mesta za čas ili dva nedeljno.

Srbi koji žive u rasejanju, a žele da putem jezika ostanu u vezi sa maticom, kao i oni koji bi izučavali srpski jezik kao strani, mogu se prijaviti na višenedeljni program.

Šta polaznici mogu očekivati?

Metodički dobro vođene časove. Zanimljivog i strpljivog nastavnika. Opuštenu radnu atmosferu. Pregršt primera za rad na času i samostalni rad. Domaće zadatke. Preporuku literature. 

Šta se od polaznika očekuje?

Od polaznika se očekuje da pokaže volju za učenjem i redovno radi domaće zadatke. 

Ostali predavači za Srpski jezik

 • Nov predavač
 • 800

  rsd po času

Milica Ilic

Srpski jezik

Srpski jezik je vrlo slozen ali i jako lep jezik. Uz moju pomoc savladacete ga jednostavno i lako.

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 700

  rsd po času

Popust na dvočas!

Lana Kostadinovic

Srpski jezik

Srpski jezik ima svoje specifičnosti i razlike u odnosu na određene jezike koji se uče u osnovnoj školi i često se ne pridaje dovoljno pažnje i vremena u učenju istog.Zajedno ćemo savladati gradivo iz oblasti gramatike, pravopisa, književnosti i jezičke kulture. Takođe, pružam pomoć u pisanju sastava i eseja vezanih za slobodne teme ili teme vezane za lektiru koja je zadata u okviru &scaron...

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 450

  rsd po času

Popust na dvočas!

 • Nov predavač
 • 800

  rsd po času

Mina Popov

Srpski jezik

Srpski jezik je jedan od najstarijih jezika sveta , prondjen jos u daleko starom Sanskritu.Filozofija zivota, umetnost koja nas pokrece i daje nove razloge za udisaj punim plucima, je ono sto mene pokrece.. Jezici nam sluze da premostimo razlike i  vidimo koliko smo svi zapravo jednaki na ovom svetu. Reci bole jace od orudja a neguju vise od dodira.. Ono sto recima izgovarate za svoj zivot to...

Pročitaj više
 • Nov predavač
 • 1,000

  rsd po času
Pogledaj sve